Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra  2024. szeptember 28. | Ma Vencel napja van.

Angliai kirándulás

12
11
2019

Hajnali 3-kor indultunk a Tesco parkolóból, majd 7 országon mentünk keresztül mire elértünk úticélunkig, Angliáig. Belgiumban egy éjszakát töltöttünk, onnan kora reggel tovább is indultunk. A Csalagúton keltünk át. Angliai utunk első megállója Dover volt, ahol megtekintettük a híres fehér sziklákat.  Canterburyben megcsodálhattuk a középkori kori városrészt, majd az irányt London felé vettük. A fogadócsaládok hosszú utazásunk után meleg vacsorával fogadtak.

Első londoni napunkon gyönyörű kilátás fogadott minket a Szent Pál székesegyházból, vásárolhattunk az Oxford Streeten és ellátogattunk a St. James Parkba.

Második nap London klasszikus nevezetességeit látogattuk meg. Többek között a Parlamentet, illetve a Big Bent. A Buckingham palota őrségváltását a szerencsések közelről is megfigyelhették. A napot a London Eye lélegzetelállító látképével zártuk.

Az utolsó napunkon felkerestük a Natural History Museumot, ahol csodás tárlat fogadott minket a dinoszauruszokról. Onnan buszunk a Madame Tussauds panoptikumba vitt, ahol híres emberek figurájával fotózkodhattunk.

Hazautunk során Brugge-ben megálltunk várost nézni, majd folytattuk utunk a tranzitszállásra. Itt éjszakáztunk és hajnalban indultunk vissza Kiskunhalasra.

Felejthetetlen élményekben volt részünk. Köszönjük Sajdikné Béla Györgyi tanárnőnek, hogy megszervezte ezt az utazást!

Hol vagyok? Hírek