Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra  2024. május 29. | Ma Magdolna és Léna napja van.

2023-1-HU01-KA121-SCH-000126845

Kiemelt információ, amely Téged is érinthet

Iskolánk a 2023/2024-es időszakra 58139 EUR-t nyert. Az akkreditációs pályázatban ez lesz a második évünk, amelyben 12 pedagógus 24 egyéni mobilitáson vesz részt, októberben 6 pedagógus egy hétnapos szakmai látogatásra megy és tavasszal egy 10 fős diákcsoporttal tervezünk egy hetes mobilitást Lengyelországba.

2024. március 4-től 9-ig az AI iskolai alkalmazásait ismertető továbbképzésen vettem részt Rómában.

A tanfolyam során megismerkedtem a mesterséges intelligencia tantermi alkalmazásának előnyeivel, valamint a lehetséges kockázatokkal. Gyakorlati tapasztalatokat szereztem a nyelvgyakorláshoz és a beszélgetésszimulációkhoz használt Chat GPT, valamint a mesterséges intelligencia értékelési és visszajelző eszközök használatában.

Számos AI-alkalmazást ismertem meg, mint például a Curipod, PowerPoint Speaker Coach a kommunikációs készségek fejlesztésére, a Perplexity az önirányított tanulásra, a Yippity az értékelések készítésére, vagy a Grammarly a diákok íráskészségének javítására.

certificate_Róma_ÉA.pdf

Györgyi Sajdikné Béla tanárnő és Édes Anna igazgatóhelyettes asszony bemutatták a Lengyelországban történt Erasmus + csoportmobilitás eseményt, melyen sok bibós diák vett részt.

Köszönjük a tartalmas beszámolót.

Résztvevők: Ancsa-Molnár Bíborka, Csapláros Márton, Császár Csanád, Huczek Petra, Lajkó Adrienn, Patocskai Abigél, Sendula Norbert, Szűcs Lili, Vágvölgy Zsófia, Zákány Tamás.

Máltán töltött egy hetem alatt egy olyan tanfolyamon vettem részt, mely során megismerkedtem a mesterséges intelligencia tanórán hasznosítható oldalával, ezzel is közelebb hozva és érthetőbbé téve a modern digitális világot.

A képzésen a legmodernebb módszereket, weboldalakat, applikációkat ismertem meg, melyeket az óráimon a felkészülésre, tervezésre használok fel valamint arra, hogy a kommunikációt, a motivációt erősítsem a gyerekekben. Ezeket alkalmazva sokkal könnyebb a digitális tér használata mind számomra mind a diákok számára.

Málta csodálatos hely, feltöltött mind kultúra mind természeti szépség terén.

Az ETI Málta globális világnézete, felkészült tanárai és igényes környezete az ott tartózkodást felejthetetlenné tette.

MA_Certificate_Erasmus.pdf

2024.febr.10-17-ig egy hetet töltöttem Máltán az Erasmus+programnak köszönhetően.

A hét folyamán egy módszertani képzésen vettem részt,ahol fejleszthettem az eddigi tudásomat. Az oktatáson kívül kulturális/városnéző programokon is voltunk,ahol Mdina, Rabat és a főváros, Valletta látnivalóival és történelmével ismerkedtünk meg.

Sétáink során mindig új arcát mutatta a szigetet körbeölelő Földközi-tenger.

ETI_certificate.pdf

Erasmus+ program keretén belül szakmai látogatáson vettünk részt Aydinban, Törökországban
Édes Anna, Csuka-Tiborné Gombos-Erzsébet, Andrea Katkó, Erika Kovács, Zsuzsanna Kissné Kriszt és Györgyi Sajdikné Béla. Tanórákat látogattunk, iskolai megemlékezésen vettünk részt, ahol a köztársaság 100. évfordulóját ünnepelték és Aydin, Pamukkale, Sirince, Kusadasi és Ephesus történelmi szépségeit néztük meg.

Köszönjük Taner Kangallı Erasmus+ koordinátor munkáját és az Aydin Zübeyde Hanim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi középiskola fogadását!

A fogadó intézmény beszámolója látogatásunkról:
https://aydinzubeydehanimktml.meb.k12.tr/icerikler/erasmus-proje-on-hazirlik-ve-is-basi-gozlem-ziyareti_14376971.html?fbclid=IwAR2mVRyaf46ad42hTjce0kjCZEsXJM4i6hPZA_6P92Zp_1H1CkfkQGH2l4Q