Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra  2024. május 14. | Ma Bonifác napja van.

Karneváli hangulatban zártuk az évet

16
06
2023

DÖK Nap - 2023

A vakáció előtti utolsó nap a diákoké. A Diákönkormányzat sok színes, vidám programmal készült a tanulók számára, melynek témája a karnevál volt. A programok az osztályok bevonulásával kezdődött, melynek fel kellett idéznie a karnevál hangulatát, valamint termeiket is ennek megfelelően díszítették fel

A nap nagy részét sportesemények töltötték ki. Befejeződött az évfolyamok közötti kézilabdabajnokság is. Az osztályok röplabdában és fociban mérhették össze a tudásukat. A sportprogramokat az „1 perc és nyersz!” vetélkedők, „Beugró”, filmnézés, társasjátékozás tették színesebbé. A diákok mellett a pedagógusok is aktívan részt vettek a kihívásokon.

A programok sorát egy Kahoot kvíz zárta, amely általános műveltségi kérdéseket tartalmazott. A nap végére már csak az eredményhirdetés maradt. A kézilabdában, a röplabdában, fociban és az egy perces játékokban hirdettek a diákok bajnokot. A szurkolótábornak egy tortával köszönték meg, hogy a Bibó Kupán eredményesen buzdították a csapatokat. Elfáradva, de élményekkel gazdagon zártuk a tanévet.

Fotók: Koklár Zsófia - https://drive.google.com/drive/folders/1b7SuKJBT6LJ3kL6cWxPpeaVYjlza64Vt?usp=sharing

Hajrá Bibó, hajrá bibósok!

DÖK nap 2023

Hol vagyok? Hírek