Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra  2024. május 13. | Ma Szervác és Imola napja van.

Újra Covid19

11
11
2020

Tisztelt Szülők! Kedves Tanítványaink!

Várható volt, hogy az országos járványügyi adatok alapján ismét be kell vezetnünk a digitális munkarendet, amely a miniszteri tájékoztató szerint a középiskolák 9. és az efölötti évfolyamaira vonatkozik.

Az alsóbb évfolyamok, így nálunk a 7. és a 8. osztályok továbbra is osztálytermi tanításban vesznek részt és ezért be kell járniuk az eddig megszokott rend szerint az iskolába. Nekik továbbra is követniük kell az iskolában bevezetett járványügyi megelőző intézkedéseket: testhőmérséklet-mérés, kézmosás, kézfertőtlenítés, maszkhasználat, távolságtartás, stb.. E két évfolyamra járó menzások az ebédlőben továbbra is igénybe vehetik a menzai szolgáltatásokat úgy, mint eddig.

A felsőbb évfolyamra járók viszont –a tavaszi időszakhoz hasonlóan- iskolaidőben otthoni tartózkodással vesznek részt a digitális tanításban. Számukra a menzai szolgáltatás úgy működik, hogy ételhordóban elvihetik az ebédjüket.

A digitális tanítás az órarendnek megfelelően valósul meg. A házi feladatok feladása és a számonkérések is ebben az időben történnek. Lehetőség van viszont kiscsoportos konzultációkra iskolán belül. Ennek megvalósulásáról a szaktanár dönt.

Számunkra fontos, hogy az őszi vizsgaidőszakban a szóbeli érettségi vizsgák -különleges biztonsági intézkedések mellett- meg lesznek tartva. Az emelt szinten vizsgázóknak a Bibóban november13-án és 14-én, az Oktatási Hivatal által kiküldött meghívók szerint, a középszinten vizsgázóknak november 26-án és 27-én az általunk készített beosztás szerint. Kérjük a vizsgázókat, hogy a megjelölt időpontra érkezzenek és tartsák be a vírusos időszakra vonatkozó megelőző intézkedéseket.

A központi írásbeli felvételi vizsgák, az OH által szervezett tanulmányi versenyek, valamint a pedagógiai mérések továbbra is meg lesznek tartva.

A szalagavató ünnepélyek megtartását –visszavonásig- a miniszter megtiltja.


Tisztelt Szülők! Kedves Tanítványaink!

Tudjuk, hogy a digitális tanítás nem olyan eredményes, mint az osztálytermi tanítás. Mégis alkalmazkodnunk kell a kialakult helyzethez. Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt ahhoz, hogy a tanítás/tanulás –a körülményekhez viszonyítva- magas színvonalú maradjon!

Csorba Imre ig.

Hol vagyok? Hírek