Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra  2024. április 28. | Ma Valéria napja van.

2023-1-HU01-KA121-SCH-000126845

Kiemelt információ, amely Téged is érinthet

Iskolánk a 2023/2024-es időszakra 58139 EUR-t nyert. Az akkreditációs pályázatban ez lesz a második évünk, amelyben 12 pedagógus 24 egyéni mobilitáson vesz részt, októberben 6 pedagógus egy hétnapos szakmai látogatásra megy és tavasszal egy 10 fős diákcsoporttal tervezünk egy hetes mobilitást Lengyelországba.

Máltán töltött egy hetem alatt egy olyan tanfolyamon vettem részt, mely során megismerkedtem a mesterséges intelligencia tanórán hasznosítható oldalával, ezzel is közelebb hozva és érthetőbbé téve a modern digitális világot.

A képzésen a legmodernebb módszereket, weboldalakat, applikációkat ismertem meg, melyeket az óráimon a felkészülésre, tervezésre használok fel valamint arra, hogy a kommunikációt, a motivációt erősítsem a gyerekekben. Ezeket alkalmazva sokkal könnyebb a digitális tér használata mind számomra mind a diákok számára.

Málta csodálatos hely, feltöltött mind kultúra mind természeti szépség terén.

Az ETI Málta globális világnézete, felkészült tanárai és igényes környezete az ott tartózkodást felejthetetlenné tette.

MA_Certificate_Erasmus.pdf

2024.febr.10-17-ig egy hetet töltöttem Máltán az Erasmus+programnak köszönhetően.

A hét folyamán egy módszertani képzésen vettem részt,ahol fejleszthettem az eddigi tudásomat. Az oktatáson kívül kulturális/városnéző programokon is voltunk,ahol Mdina, Rabat és a főváros, Valletta látnivalóival és történelmével ismerkedtünk meg.

Sétáink során mindig új arcát mutatta a szigetet körbeölelő Földközi-tenger.

ETI_certificate.pdf

Erasmus+ program keretén belül szakmai látogatáson vettünk részt Aydinban, Törökországban
Édes Anna, Csuka-Tiborné Gombos-Erzsébet, Andrea Katkó, Erika Kovács, Zsuzsanna Kissné Kriszt és Györgyi Sajdikné Béla. Tanórákat látogattunk, iskolai megemlékezésen vettünk részt, ahol a köztársaság 100. évfordulóját ünnepelték és Aydin, Pamukkale, Sirince, Kusadasi és Ephesus történelmi szépségeit néztük meg.

Köszönjük Taner Kangallı Erasmus+ koordinátor munkáját és az Aydin Zübeyde Hanim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi középiskola fogadását!

A fogadó intézmény beszámolója látogatásunkról:
https://aydinzubeydehanimktml.meb.k12.tr/icerikler/erasmus-proje-on-hazirlik-ve-is-basi-gozlem-ziyareti_14376971.html?fbclid=IwAR2mVRyaf46ad42hTjce0kjCZEsXJM4i6hPZA_6P92Zp_1H1CkfkQGH2l4Q